nieuws

.eu prijs verlaagd naar 6,99 euro

24 januari 2013

De prijzen van .EU domeinnamen worden nog verder verlaagd! In november 2012 verlaagden we de prijs van .EU registraties en verhuizingen van €8,99 naar €7,99, we gaan nu nóg een stapje verder!

Webcando verlaagt per direct de prijzen van alle .EU registraties en verhuizingen van €7,99 naar €6,99. Dit is de nieuwe vaste lage prijs, voor de rest van 2013!

Meer informatie >>

Terug naar boven

Webcando verlaagt haar prijzen

10 januari 2013

Webcando heeft opnieuw een prachtig jaar achter de rug. 2012 was het jaar van de domeinnamen. Het aantal registraties hebben we zien verdubbelen. We kunnen nu ook naast .NL en .BE nu ook voor .EU domeinnamen de laagste prijzen van de Europese hostingmarkt aanbieden.

2013 wordt het jaar van de cloud. In januari zijn we begonnen met de ontwikkeling van een nieuw platform. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

2013 is ook het jaar van de prijsverlagingen. Webcando heeft de prijzen van de hosting pakketten verlaagd terwijl concurrenten prijsverhogingen aankondigen. Ook in 2013 zijn wij van plan onze tarieven laag te houden of te verlagen wanneer dat mogelijk is.

2012 was een prachtig jaar die wij in 2013 zullen overtreffen. Wij hebben de mooiste plannen al klaarliggen en zullen in januari al beginnen:

Wij wensen u al het goede voor 2013, daar hoort Webcando dus ook bij!

Terug naar boven

Onderhoud Storage

20 juni 2012

Onderhoud: Vannacht is er een update toe gepast op de storage om de problemen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.
Status: gesloten.

20-06-2012 16:20 - De problemen worden veroorzaakt door een bug binnen de storage, we zijn bezig deze bug te verhelpen.

20-06-2012 17:48 - Helaas moeten we vaststellen dat de problemen op 5 servers pas vannacht bij het onderhoud zullen worden opgelost. We zullen alle maatregelen nemen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

21-06-2012 05:33 - De laatste van deze 5 servers zal binnen maximaal 2-3 uur online gezet worden.

Terug naar boven

Upgrade van servers

23 oktober 2011

Vandaag worden om 23:00 uur een aantal servers overgezet naar ons nieuwe tweede generatie high availability cluster die volledig in ons eigen beheer is. Het verschil met onze eerste high availability cluster is dat deze cluster volledig in eigen beheer draait en dat er dus niet bezuinigd is op hardware. Dit heeft tot gevolg dat onze tweede cluster vele malen sneller is dan onze eerste cluster. We zijn daarom begonnen met het overzetten van al onze servers naar onze tweede cluster en wij zijn op deze manier ook niet langer afhankelijk van een derde partij. Zo kunnen wij u als klant een veel betere kwaliteit garanderen.

Een belangrijke verandering waar u rekening mee moet houden is dat de IP adressen van deze server gewijzigd worden:

Als u op welke manier dan ook gebruik maakt van deze IP adressen dan moet u de IP adressen op 23 oktober na 23:00 vervangen met de nieuwe IP adressen.

Wij zetten alle data over en wij zorgen er tevens voor dat op de nieuwe server en de oude server de data zoveel mogelijk gelijk is.

Als u een vraag heeft dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze support.De oude server zal pas 27 oktober uitgezet worden. Als uw website dan dus nog steeds verwijst naar de oude server dan wordt uw website na 27 oktober onbereikbaar.

Wij hopen samen met u de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Terug naar boven