Spray Tanning by Mieke

Spray Tanning by Mieke Drenthe HoogeveenSprayTanning by Mieke is een website die de klant zelf kan onderhouden. De website is gebasseerd op WordPress. Hierdoor is het onderhoud en toevoegen van pagina's eenvoudig.

Ideaal wanneer u een website wilt waar u informatie over uw bedrijf wilt plubliceren en meerderde keren wilt kunnen aanpassen zonder dure rekeningen naar uw website bouwer.

Bandenservice Emmen

Bandenservice EmmenBandenservice Emmen is een groeiende allround bandenspecialist voor de gemeente Emmen en omstreken. Ze bestaat uit twee zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u als klant. De klantgedachte staat centraal, waardoor ze een zo goed mogelijk, passend advies kunnen geven.

Supervelgen

Supervelgen Supervelgen is gespecialiseerd in de verkoop van banden, sportvelgen en tuning-producten. Hun sterke punt is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen.

Ook kunt u bij supervelgen terecht voor het wisselen, balanceren en repareren van banden. 

 

Woonruimte Aanbod

Woonruimte-Aanbod Op Woonruimte-aanbod kunt u uw woning te koop aanbieden via internet. Voordat u een woning kunt plaatsen, heeft u een account nodig. Met dit account kunt u uw woning aanmaken, aanpassen en verwijderen. Uw account heeft hiervoor zijn eigen overzicht. Dit overzicht kunt u benaderen nadat u bent ingelogd.

Dit principe kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. wanneer u besluit om een gesloten gedeelte te maken voor gebruikers of klanten.

Scouting Dedemsvaart

Scouting Dedemsvaart websiteDeze vereniging site van Scouting Dedemsvaart biedt de leden de mogelijkheid om in te loggen en zelf content te plaatsen. Voor de kaderleden is er een afgeschermd gedeelte waar notulen en andere documentatie staat die niet voor iedereen toegankelijk moet zijn.